2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Április 10. 12:13, szombat | Bulvár
Forrás: HVG

Brad Pitt saját ruhakollekciót dob piacra

Brad Pitt saját ruhakollekciót dob piacra

Természetesen exkluzív és elegáns darabokról van szó, amelyeken az az öltöny ihlette, amelyet Pitt még tavaly viselt az Oscar-gálán. A ruhadarabok kasmírból és finom pamutból készültek.

Mondanunk sem kell, egy-egy ilyen öltöny árából egy családi autót is nyugodtan vásárolhatnánk. Az amerikai színész nem saját márkát dobott piacra, hanem szerződést kötött a Brioni céggel, amelynek 2019 óta nagykövete és reklámarca egyben. Az olasz márka kollekciója a BP Signature nevet viseli és hét darabból áll: „egy kétgombos zakó, egy pihekönnyű hosszú ujjú kasmír póló, egy kétrétegű kasmír sportdzseki, egy könnyű béleletlen autós kabát, és egy bárson esti dzseki, hozzá illő gyapjúnadrággel, és finom pamutinggel, a textúrák érdekes összjátékát kínálva,” idézte az erről szóló sajtóközleményt a etonline.com.

A kollekciót a Pitt által 2020-as Oscar-gálán viselt öltönye inspirálta, amiben átvette a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat, amit a Volt egyszer egy… Hollywood című filmben nyújtott alakításával érdemelt ki. A kollekciót bárki megvásárolhatja a Brioni weboldalán, ahol az 550 eurós ing számít a legolcsóbb tételnek. A teljes kollekció, ahogy fentebb leírtuk egy kisebb autó árával vetekszik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.