2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2022. Július 27. 23:51, szerda | Bulvár
Forrás: cas.sk • instagram Diana Mórová

Bikinifelső nélkül pózolt Diana Mórová színésznő

Bikinifelső nélkül pózolt Diana Mórová színésznő

Diana Mórová (52) színésznő a bizonyíték arra, hogy az ötven feletti nőknek is lehet nagyszerű alakjuk.

Ledobta magáról a fürdőruha felsőjét! Diana Mórová jelenleg a szabadságát élvezi, amit a kemény munkanapok után mindenképpen megérdemelt. A közösségi oldalon mutatott meg rajongóinak egy fotót egy piros fürdőruhában, amely sportos testét díszíti.

A színésznő, akinek valódi életkorát biztosan nem találnák ki, olyan alkattal büszkélkedhetett, amelyet sok fiatalabb nő is megirigyelhetne. Didi így birkózott meg az időjárással, ami a fotó szerint 37 Celsius-fok volt. Bár a nagy fehér kalappal visszaverte a napsugarakat, valahogy megfeledkezett a fürdőruhája felső részéről.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 20. 22:40, kedd | Bulvár

Újabb előzetes érkezett a Toldi-filmhez

Úgy tűnik, egy kört még futnak a premier előtt a Toldi-sorozat filmváltozatának marketingesei, az alkotáshoz ugyanis rövid időn belül megérkezett a második kedvcsináló is.

2022. Szeptember 12. 12:51, hétfő | Bulvár

Előzetes: Íme az élőszereplős Ariel

Folytatódik a 90-es évek nagysikerű Disney-rajzfilmek élőszereplős feldolgozása, most a Kis hableány kapott egész estés mozifilm-változatot.

2022. Szeptember 09. 23:09, péntek | Bulvár

Majself és fia igazi mókamesterek

Láthatóan apjától örökölte humorérzékét és a bolondozás szeretét Majself fia. A duó egy frappáns és roppant vicces játékkal üzent minden iskolába induló diáknak így kívánva nekik sikeres tanévkezdést!

2022. Szeptember 06. 08:31, kedd | Bulvár

Nem sajnálja sorozataira a pénzt az Amazon Prime

Nem elég, hogy az Amazon streaming-szolgáltatóján mutatkozott be minden idők legdrágább szériája a Gyűrűk-ura: A Hatalom gyűrűi képében, de érkezik hozzájuk a második legdrágább sorozat is.