2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. November 19. 20:09, péntek | Helyi önkormányzati
Forrás: SziaKomárom.sk

Bérlőket keres egy komáromi irodaház

Bérlőket keres egy komáromi irodaház

A PR-cikkre hajazó írás a SziaKomárom.sk városi portálon jelent meg. Portálunk nem hirdetésként kezeli a szöveget, a cikk megosztásával segíteni szeretnénk éppen irodahelyiséget kereső olvasóinknak.

A Komárom szívében található, kiváló fekvéssel rendelkező TREND irodaház lukratív közegben kínál kiadó irodahelyiséget mindazoknak, akik vállalkozásukat egy modern és harmonikus környezetben szeretnék tudni. Vállalkozások és pénzintézetek számára is tökéletes.

A földszinten található, 144 négyzetméteres üzlethelyiség közvetlenül az utcáról közelíthető meg. Több helyiségből áll, melyek öltözőkként és irodaként is hasznosíthatók. Valamennyi helyiség klimatizált, így a nyári hónapokban sem kell attól tartani, hogy a rekkenő hőség lassítaná a munkát. Az iroda biztonságáért a kül- és beltéri kamerarendszer felel.

A TREND irodaház egy kávégéppel, mikrohullámú sütővel és forralóval felszerelt közös konyhával is rendelkezik. A hangulatos terasz pedig szintén kiváló környezetet biztosít az üzleti tárgyalásokhoz, vagy egy kis pihenőkhöz.

Az irodaház, a közös helyiségek és az irodák tisztaságára az épület saját takarítóbrigádja ügyel. A komplex szolgáltatásokat az ingyenes parkolás teszi teljessé a TREND irodaház saját, őrzött és zárható parkolójában.

Az átlagon felüli szolgáltatások ellenére a bérleti díj igen barátságos, a rezsiköltségek pedig a valós fogyasztás alapján kerülnek elszámolásra.

További információért hívja a +421908313600-as telefonszámot, vagy írjon a kollar.1954@gmail.com-ra.

További fotókért katt az eredeti linkre.

Címkék: irodaház, komárom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.