2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. December 14. 11:08, szerda | Sport
Forrás: somorja.sk

Bajnok lett az Atletico Samaria!

Bajnok lett az Atletico Samaria!

A somorjai csapat a pozsonyi minifutball II. ligájának csúcsára felérve hódíthatta el a bajnokoknak járó trófeát. A csapat ezzel automatikusan szintet lépett, 2023-tól már egy első ligás csapatnak szurkolhatunk.

A klub 2018-ban alakult, a legalsó, negyedik osztályban kezdve pályafutását. ,,Fokozatosan javultunk és léptünk magasabb osztályba. Már tavasszal közel voltunk, hogy feljussunk a legfelső osztályba, de hiányzott egy pont. Örülünk, hogy most már összejött,“ mondta Haluska Péter, aki a klub egyik alapító tagja és a mai napig a csapat erőssége.

,,Értékes a sikerünk, mivel a mi csapatunkban csak hobbifocisták vannak, míg a másoknál volt, illetve jelenlegi profik is szerepelnek. Nálunk remek a csapatszellem, amely már két éve megmutatta az erőségét. Mint másodosztályú klubot meghívták a minifutball szlovák döntőjére. Hatvannégy csapat közül a 27. helyet szereztük meg. Mégpedig úgy, hogy az ellenfeleknél olyan profik is szerepeltek, akik külföldi bajnokságokban szerepelnek,“ árulta el Haluska Péter, aki csapatával már készül a tavaszi találkozókra a legjobb együttesek ellen.

Forrás: somorja.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.