2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Október 17. 18:04, vasárnap | Kultúra
Forrás: Youtube

Az Öngyilkos osztag közönségkedvence saját sorozatot kapott. Íme az előzetes

Az Öngyilkos osztag közönségkedvence saját sorozatot kapott. Íme az előzetes

James Gunn nagyot húzott, amikor minden kötöttség nélkül rebootolhatta a DC antihőseiről szóló történetet. A közönség leginkább a John Cena által alakított Peacemakert kedvelte meg. Íme a sorozat előzetese.

Az HBO Max még tavaly kérte be James Gunntól az általa rendezett Suicide Squad sorozatos spinoffját, mely a John Cena által alakított Peacemaker köré húz fel egy történetet. Gunn nem csak egy személyben írta az összes forgatókönyvet, de több epizódot rendezett is a 8 részes első szezonból. Pár napja egy részletet már láthattunk a Békeharcos kalandjaiból, most pedig itt az első előzetes.

A trailerből az is kiderül, hogy a sorozat amerikai premierjének dátuma január 13-a, és ugyanekkor láthatja a szériát mindenki, akinek van HBO Maxa. Sajnos ez azt is jelentheti, hogy idehaza várnunk kell a bemutatóig, hacsak nem hozza el a magyar HBO az HBO Max hivatalos indulása előtt. Cena mellett egyébként a bejelentés (és az előzetes) során még feltűnt a többi kiemelt szereplő is: Freddie Stroma (Vigilante), Steve Agee (John Economos), Danielle Brooks (Leota Adebayo), Jennifer Holland (Emilia Harcourt) és Chukwudi Iwuji (Clemson Murn).

Címkék: előzetes, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.

2024. Április 09. 17:35, kedd | Kzélet

A 2023/2024-es tél volt a legmelegebb 1931 óta

A meteorológusok az átlagosnál kivételesen melegebbnek minősítik az elmúlt telet.

2024. Április 04. 09:29, csütörtök | Sport

Győzött a Boston és bebiztosította a hazai pálya előnyét az NBA rájátszásában

A Celtics megszerezte szezonbeli 60. győzelmét.

2024. Április 04. 09:06, csütörtök | Kzélet

Véget ért a második forduló előtti kampány

Szerda (április 3.) éjfélkor véget ért a szlovákiai elnökválasztás második fordulójának választási kampánya, és moratórium lépett érvénybe. Ebben az időszakban az elnökjelöltek nem kampányolhatnak.