2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Szeptember 07. 14:12, kedd | Sport
Forrás: DAC / cas.sk

Az év igazolása lehet a DAC kölcsönjátékosa

Az év igazolása lehet a DAC kölcsönjátékosa

A legmagasabb szlovákiai fociligában folytatja pályafutását a kameruni Didier Lamkel Zé, aki kölcsönbe érkezett a dunaszerdahelyi FK DAC 1904 csapatához. A játékos a szezon végéig marad.

A Royal Antwerpen támadója így a szlovák Fortuna Liga legértékesebb játékosa lesz idén, a transfermarkt.de ugyanis 4,5 millió euróra taksálja a kameruni értékét. „Láttam a DAC projektjét, és úgy gondolom, ez a helyes lépés a karrieremben. A környezet professzionális, de közben családi is. A csapat céljairól még nem beszéltem a vezetőedzővel, de én mindenképp az első háromban szeretnék végezni. Remélem ehhez legalább tíz góllal és assziszttal tudok majd hozzájárulni, ugyanis minden álmom, hogy ismét behívót kapjak országom nemzeti válogatottjába,” mondta az új szerzemény.

A huszonnégy éves Didier Lamkel Zé Kamerunban kezdte pályafutását, majd a francia OSC Lille-be került. Két évvel később a másodosztályban szereplő Niort vette kölcsön, ahol két szezon töltött el. A játékos 2018-ban került az antwerpeni egyesülethez, ahol eddig 73 meccsen lépett pályára, 18 gólt és 7 asszisztot szerezve a neve mellé. Tavaly csapatával elhódították a belga kupát.

Címkék: dac, dunaszerdahely, futball

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.

2024. Április 04. 09:29, csütörtök | Sport

Győzött a Boston és bebiztosította a hazai pálya előnyét az NBA rájátszásában

A Celtics megszerezte szezonbeli 60. győzelmét.

2024. Március 22. 09:34, péntek | Sport

Szívműtéten esett át Peter Sagan

Sagan szokatlanul magas pulzussal - abnormális tachikardiás epizóddal - küszködött februárban egy hegyikerékpár-versenyen a spanyolországi Chelve-ben.