2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Október 20. 17:25, szerda | Kzélet
Forrás: cas.sk / instagram

Az államfő lánya válaszolt a róla képet posztoló képviselő szavaira

Az államfő lánya válaszolt a róla képet posztoló képviselő szavaira

Nem maradt csendben. Zuzana Čaputová köztársasági elnök lánya, Emma úgy döntött, reagál a róla fotót közlő Tomáš Taraba kemény szavaira.

A fiatal Emma a közelmúltban debütált modellként egy divatbemutatón. A fellépés azonban nem maradt kommentár nélkül Taraba jóvoltából. A parlamenti képviselő gusztustalan támadására édesanyja, Zuzana után Emma is reagált. „Igaz, a gúnyolódás a személyemre vonatkozott, de mivel ez sokakat érint, megértem az emberek felháborodását. Ez mindenkit érint, aki már valaha internetes zaklatás áldozata volt,” írja Emma instagram fiókján.

„Az Önök támogatása sokat segített és nagyon jól esett. Küldöm tovább azoknak, akiket hasonló módon gúnyoltak ki,” tette hozzá a tinédzser.

Tomáš Taraba parlamenti képviselő egy olyan fotót közölt közösségi oldalán, amelyen az államfő lánya látható, amint éppen modellként próbálja ki magát a Fashion LIVE! divatbemutató keretein belül. „Tegnap óta tudjuk, hogy Szlovákia újabb topmodellel lett gazdagabb,” írta a fotóhoz. A bejegyzés azonnal kiváltotta az internet népének haragját és megbotránkozását, ráadásul a rendőrség is vizsgálja az ügyet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 17:35, kedd | Kzélet

A 2023/2024-es tél volt a legmelegebb 1931 óta

A meteorológusok az átlagosnál kivételesen melegebbnek minősítik az elmúlt telet.

2024. Április 04. 09:06, csütörtök | Kzélet

Véget ért a második forduló előtti kampány

Szerda (április 3.) éjfélkor véget ért a szlovákiai elnökválasztás második fordulójának választási kampánya, és moratórium lépett érvénybe. Ebben az időszakban az elnökjelöltek nem kampányolhatnak.

2024. Április 03. 09:01, szerda | Kzélet

Korčok és Pellegrini támogatják, hogy Szlovákia EU- és NATO-tag maradjon

Peter Pellegrini és Ivan Korčok elnökjelöltek amellett voksoltak, hogy Szlovákia továbbra is tag maradjon az Európai Unióban és a NATO-ban.

2024. Március 22. 09:56, péntek | Kzélet

Péntekig kérvényezhető a szavazói igazolvány

Meghatalmazott személy is átveheti az igazolványt.