2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Október 25. 18:41, hétfő | Bulvár
Forrás: HVG

Alec Baldwin csak gyakorolta a pisztoly előrántását, amikor a tragédia bekövetkezett

Alec Baldwin csak gyakorolta a pisztoly előrántását, amikor a tragédia bekövetkezett

Ezt Joel Souza, a Baldwinnal forgatott westernfilm rendezője nyilatkozta.

Egy fegyverelőrántós jelenetre gyakorolt Alec Baldwin, amikor a töltött pisztolyt a kamera felé irányította,” állítja Joel Souza rendezőt idézve a The Guardian. A szóban forgó eset egy westernmozi forgatásán történt, amelynek következtében Halyna Hutchins segédrendező halálos sérüléseket szenvedett. A rendező elmondása szerint először egy nagy durranásra lett figyelmes, majd azt látta, hogy Hutchins a mellkasához kapva rogy össze. Ezután a saját vállából ömlő vérre tekintve vette észre, hogy ő is megsebesült. Souza azt állítja, hogy az eset közben egyetlen kamera sem forgott, egy sima gyakorlásról volt szó.

A dolog tragikus pikantériája, hogy a fegyvert ellenőrizték, mielőtt az Baldwin kezébe került. Baldwin ugyanis végig abban a hitben gyakorolt, hogy a kezébe adott pisztoly csak egy ártalmatlan kellék. A fegyvert ráadásul Hannah Gutierrez-Reed után a rendezőasszisztens, Dave Halls is szemügyre vette. Ő sem talált kivetnivalót a tárgyban, Baldwin tehát okkal hitte, hogy gond nem lehet egy kis gyakorlásból.

A vasárnap este közreadott, eskü alatt tett vallomások a Guardian szerint egy rosszul működő, viszálykodó stábot írnak le. A filmen dolgozó kellékesek a vallomások szerint elégedetlenek voltak a fizetésükkel, valamint a munkakörülményekkel. Azt azonban a baleset óta nem tudni, hogy hogyan kerülhetett Alec Baldwin kezébe éles fegyver.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.