2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2022. Szeptember 15. 21:25, csütörtök | Helyi
Forrás: AGEL • Sziakomárom.sk

AGEL • Egy hónap alatt 6200 beteget láttak el az új sürgősségi osztályon Komáromban

AGEL • Egy hónap alatt 6200 beteget láttak el az új sürgősségi osztályon Komáromban

Mindössze egy hónapja működik az új, modern sürgősségi osztály Komáromban, de ez idő alatt több, mint 6200 beteget láttak el az AGEL kórház alkalmazottai.

A páciensek számára az új sürgőségin – amelyet két épületrész között helyezekedik el, összeköttetésben azokkal – röntgen, szonográfia, CT, három operálóhelyiség, valamint egy kényelmes recepció áll rendelkezésre. Az új sürgősségi legnagyobb előnye, hogy a betegek minden egy helyen találhatnak meg, beleértve a minél gyorsabb kivizsgáláshoz szükséges, modern orvosi eszközöket is.

Az elmúlt hónapban a legtöbb beteget – 2500 személyt – az új eszközökkel felszerelt sebészeti rendelőben látták el. A másik legkihasználtabb terület a röntgen-gépek lettek: mintegy 1500 személynél végeztek röntgen kivizsgálást. Kiválóan működött az is, hogy külön bejáraton érkeznek a paciensek, illetve a mentővel szállított betegek.

“Természetesen, akadnak apróbb hiányosságok, amelyeket rövid időn belül, a praktikussági szempontok alapján ki fogunk javítani. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a betegek és dolgozók csaknem 100%-a elégedett az új szárnnyal” – nyilatkozta Miroslav Jaška, a Komáromi Agel Kórház igazgatója.

Címkék: AGEL, kórház, komárom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.

2024. Október 04. 11:35, péntek | Helyi

Lemond miniszteri posztjáról Zuzana Dolinková

Kritizálta többek közt a kormány konszolidációs intézkedéseit.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Július 30. 11:01, kedd | Helyi

DS: Tervezett áramszünet várható a jövő héten

2024. augusztus 06-án, az elosztórendszer létesítményein vagy azok védelmi sávjaiban tervezett munkálatok miatt áram nélkül maradnak egyes utcák Dunaszerdahelyen.