2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2022. Szeptember 15. 21:25, csütörtök | Helyi
Forrás: AGEL • Sziakomárom.sk

AGEL • Egy hónap alatt 6200 beteget láttak el az új sürgősségi osztályon Komáromban

AGEL • Egy hónap alatt 6200 beteget láttak el az új sürgősségi osztályon Komáromban

Mindössze egy hónapja működik az új, modern sürgősségi osztály Komáromban, de ez idő alatt több, mint 6200 beteget láttak el az AGEL kórház alkalmazottai.

A páciensek számára az új sürgőségin – amelyet két épületrész között helyezekedik el, összeköttetésben azokkal – röntgen, szonográfia, CT, három operálóhelyiség, valamint egy kényelmes recepció áll rendelkezésre. Az új sürgősségi legnagyobb előnye, hogy a betegek minden egy helyen találhatnak meg, beleértve a minél gyorsabb kivizsgáláshoz szükséges, modern orvosi eszközöket is.

Az elmúlt hónapban a legtöbb beteget – 2500 személyt – az új eszközökkel felszerelt sebészeti rendelőben látták el. A másik legkihasználtabb terület a röntgen-gépek lettek: mintegy 1500 személynél végeztek röntgen kivizsgálást. Kiválóan működött az is, hogy külön bejáraton érkeznek a paciensek, illetve a mentővel szállított betegek.

“Természetesen, akadnak apróbb hiányosságok, amelyeket rövid időn belül, a praktikussági szempontok alapján ki fogunk javítani. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a betegek és dolgozók csaknem 100%-a elégedett az új szárnnyal” – nyilatkozta Miroslav Jaška, a Komáromi Agel Kórház igazgatója.

Címkék: AGEL, kórház, komárom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 14. 16:33, vasárnap | Helyi

Napszúrásveszély! Másodfokú hőségriasztás van érvényben

Másodfokú hőségriasztás van érvényben ma, július 10-én Szlovákia déli járásaiban, a nappali csúcshőmérséklet meghaladhatja a 37 °C-t.

2024. Június 20. 10:01, csütörtök | Helyi

Késéssel kell számítani egyes Leo Express járatokon a hétvégén

A Leo Express tájékoztatja az utasokat, hogy a vasúti síneken történő munkálatok miatt 2024. június 22-23-án a Lég - Úszor szakaszon 9:50-14:10 között vonatpótló buszjáratokat vezetnek be.

2024. Június 14. 12:50, péntek | Helyi

Hat embert kellett kimenteni a Kis-Dunából

Két mentőautót és egy mentőhelikoptert küldtek a helyszínre.

2024. Június 05. 15:51, szerda | Helyi

A Duna felső részénél csökkenni, az alsónál viszont emelkedni fog a vízszint

Pozsonyban a tartós esőzésekből eredő áradások miatt másodfokú, a dunaszerdahelyi járásban első szintű hidrológiai figyelmeztetés van érvényben.