2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2022. Szeptember 15. 21:25, csütörtök | Helyi
Forrás: AGEL • Sziakomárom.sk

AGEL • Egy hónap alatt 6200 beteget láttak el az új sürgősségi osztályon Komáromban

AGEL • Egy hónap alatt 6200 beteget láttak el az új sürgősségi osztályon Komáromban

Mindössze egy hónapja működik az új, modern sürgősségi osztály Komáromban, de ez idő alatt több, mint 6200 beteget láttak el az AGEL kórház alkalmazottai.

A páciensek számára az új sürgőségin – amelyet két épületrész között helyezekedik el, összeköttetésben azokkal – röntgen, szonográfia, CT, három operálóhelyiség, valamint egy kényelmes recepció áll rendelkezésre. Az új sürgősségi legnagyobb előnye, hogy a betegek minden egy helyen találhatnak meg, beleértve a minél gyorsabb kivizsgáláshoz szükséges, modern orvosi eszközöket is.

Az elmúlt hónapban a legtöbb beteget – 2500 személyt – az új eszközökkel felszerelt sebészeti rendelőben látták el. A másik legkihasználtabb terület a röntgen-gépek lettek: mintegy 1500 személynél végeztek röntgen kivizsgálást. Kiválóan működött az is, hogy külön bejáraton érkeznek a paciensek, illetve a mentővel szállított betegek.

“Természetesen, akadnak apróbb hiányosságok, amelyeket rövid időn belül, a praktikussági szempontok alapján ki fogunk javítani. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a betegek és dolgozók csaknem 100%-a elégedett az új szárnnyal” – nyilatkozta Miroslav Jaška, a Komáromi Agel Kórház igazgatója.

Címkék: AGEL, kórház, komárom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Február 05. 09:35, hétfő | Helyi

Dunaszerdahely: A városi buszok új menetrendje február 5-én lép hatályba

A város tömegközlekedési rendszerének fejlesztése érdekében február 5-én új menetrend lép életbe a városi buszok számára, figyelembe véve a lakossági kéréseket. A változások elsősorban az 1-es vonalra koncentrálódnak.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.