2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. December 14. 10:40, kedd | Bulvár
Forrás: boxofficemojo

A West Side Story is elhasalt

A West Side Story is elhasalt

Sorra buknak el a nagyköltségvetésű filmek és feldolgozások. Erre a sorsra jutott Steven Spielberg nagyszabású produkciója, a West Side Story is.

Az elmúlt hónapokban két olyan film bukott hatalmasat Amerikában és világszerte, melyek legyártása 100 millió dollárba került. A két filmben az is közös, hogy mindkettő nagyon jól sikerült a kritikusok és a nézők szerint is, mindkettő két és fél órás lett, mindkettőt világhírű rendező készítette, és mindkettő a 20th Century Fox gyártásaként maradt rá a Disney-re. Természetesen a The Last Duelről és a West Side Storyról van szó.

A Ridley Scott-féle Az utolsó párbaj Amerikában 10,8, a világ többi részén pedig 19,3 millió dollárig jutott el, míg a Steven Spielberg által rendezett West Side Story nyitóhétvégéjén mindössze 10,5 millió dollárt termelt Amerikában, amit 4,4 millióval toldott meg világszinten. Ez általában bukást jelent, azonban utóbbi esetében még van egy halvány esély a sikerre, hiszen egyrészt az ünnepek nagyon megdobhatják egy film bevételét az USA-ban, ha rátalál a közönség, másrészt pedig a musical biztos Oscar-befutónak számít, így a jelölések után is besöpörhet magának egy adag nézőt. Pár éve sokan temették a 8 milliós nyitánya után a Hugh Jackman-féle A legnagyobb showmant, mely végül 174 millió dollárig jutott el, példa nélküli szájhagyományának köszönhetően.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.