2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. December 10. 01:38, péntek | Sport
Forrás: Nemzeti Sport

A Tottenham Hotspur keretének fele koronavírusos

A Tottenham Hotspur keretének fele koronavírusos

A csapat tizenhárom játékosánál állapítottak meg pozitív koronavírustesztet, így elmarad a vasárnapi, Brighton elleni mérkőzés. A londoni klub ugyancsak kénytelen lesz elhalasztani a következő Konferencia Liga-meccset.

Elhalasztották a Tottenham Hotspur vasárnapi, Brighton and Hove Albion elleni Premier League-összecsapását, miután a londoni csapat játékosai és stábtagjai közül 13-an covid-pozitívak voltak a hétközi tesztelésen, írja az Independent.

A Premier League azután döntött így, hogy az UEFA a csütörtöki, Rennes elleni Konferencia Liga-meccset is kénytelen volt elhalasztani a játékosok pozitív tesztjei miatt. A Tottenham a házi bajnokság tabelláján jelenleg az ötödik helyet foglalja el, a Konferencia Liga G csoportjában pedig a második helyen tanyázik. A dolog azért is kellemetlen, mert a Rennes elleni találkozó létfontosságú az angol klub számára, a csoportharmadik Vitesse ugyanis ugyanannyi pontot gyűjtött össze, mint a Tottenham.
A holland klub azt kérte az UEFA-tól, hogy az ő, a negyedik szlovén Mura elleni találkozójukat is napolják el, lévén nem igazságos, ha az utolsó csoportkörben az egyik fél már tudja a másik meccs eredményét, mikor pályára lép. Ez ám a fair play.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.