2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. November 26. 17:17, szombat | Helyi
Forrás: webnoviny.sk / TESCO

A Tesco tovább terjeszkedik, két új üzletet nyit - az egyiket Nagymagyaron

A Tesco tovább terjeszkedik, két új üzletet nyit - az egyiket Nagymagyaron

Még Karácsony előtt bővíti üzleteinek számát a Tesco. Tegnap két új helyszínen nyíltak az üzlet kapui, mégpedig Nagymagyaron és Kiszucaújhelyen (Kysucké Nové Mesto).

A mintegy 1000 négyzetméteres szupermarketek élelmiszerek, szezonális- és nem élelmiszertermékek, valamint az F&F divatmárka széles választékát kínálják majd vásárlóinak. A Tesco így összesen 157 üzletet üzemeltet majd, amelyekben országszerte szeretne kiváló ár-érték arányt hozni a vásárlóknak.



Tegnaptól így a nagymagyari és a környékbeli lakosoknak jóval komfortosabb lesz a Tescoban való vásárlás. A vásárlók új, modern üzletekbe látogathatnak, és a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben is számíthatnak arra, hogy minőségi élelmiszereket, napi fogyasztásra szánt termékeket vásárolnak kedvező áron. Az év eleje óta a lánc a nyitraival együtt három új üzlettel bővítette hálózatát.

Címkék: Nagymagyar, Tesco

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 05. 09:35, hétfő | Helyi

Dunaszerdahely: A városi buszok új menetrendje február 5-én lép hatályba

A város tömegközlekedési rendszerének fejlesztése érdekében február 5-én új menetrend lép életbe a városi buszok számára, figyelembe véve a lakossági kéréseket. A változások elsősorban az 1-es vonalra koncentrálódnak.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.