2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2021. Június 17. 09:00, csütörtök | Sport
Forrás: cas.sk

A szlovák U-21-es kapitány a Real Sociedad játékosa lett

A szlovák U-21-es kapitány a Real Sociedad játékosa lett

Hatalmas siker! Peter Pokorný, a szlovák U-21-es válogatott csapatkapitánya mostantól a spanyol La Liga ötödik legjobb csapatát, a San Sebastiant (Real Sociedad) erősíti.

A csapat idén az Európai Ligában is bemutatkozik. Pokorný a Salzburgtól érkezik a spanyol városba, ahol egy hároméves szerződés keretén belül 2024-ig köti le magát a csapathoz. A spanyol klub weboldalán számolt be a hírről. Pokorný egyébként védekező középpályást játszik és ő a szlovák „nemzeti huszonegy” kapitánya is. A Real Sociedad az előző szezonban az előkelő, ötödik helyen végzet a roppant sűrű és kemény spanyol ligában, ezáltal idén részt vehet az Európa Liga csoportköreiben. A san sebastián-i csapat idén a Copa del Rey-t, azaz a Királyi Kupát is elhódította.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.