2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Január 02. 13:26, szombat | Bulvár
Forrás: Cas.sk

A Smeresek sem tudtak Fico kirándulásáról, a képviselők reakciója igen csípősre sikeredett

A Smeresek sem tudtak Fico kirándulásáról, a képviselők reakciója igen csípősre sikeredett

Senki nem tudja, mikor tér vissza. Robert Fico ex-miniszterelnök az idei ajándékokat egy Dominikai köztársaság-beli karácsonyfa alatt nyithatja ki.

A pártelnök azonban elfelejtette informálni párttársait, ugyanis ők sem tudják, mikor ment el vagy mikor érkezik haza a vezér. Úgy látszik Fico az újévet is a karibi szigeten töltötte, valószínűleg innen jelentkezik majd be reagálva az aktuális eseményekre. Fico punta cana-i kirándulására egy szemfüles Nový Čas-olvasó hívta fel a figyelmet, aki egy élelmiszerüzletben kapta lencsevégre a politikust. A kristálytiszta karibi tengert állítólag barátnője, valamint párttársa, Ladislav Kamenický társaságában élvezheti ki. Hogy ez tényleg így van-e, nem tudtuk meg, a párt szóvivője ugyanis megtagadott bármilyen kommentálást az üggyel kapcsolatban.

A Smeresek nem tudták, hogy elutazott

A Smeres képviselők állítása szerint senki nem tudott semmilyen kirándulásról. „Nem tudok erről a nyaralásról. Jelenleg betegeskedem, és ezek a dolgok egyáltalán nem érdekelnek,” nyilatkozott csípősen Marián Kéry. „Miért kellen tudnom erről? Nem tudok róla, és nem is értem, miért kellene, hogy érdekeljen az, ki hol nyaral és mikor? És akkor mi van, ha éppen nyaral?” ütötte el a kérdést Dušan Galis. „Egyáltalán nem tudok róla,” tette hozzá egy másik Smeres képviselő, Dušan Jarjabek. Nem először fordul elő egyébként, hogy Fico szó nélkül elutazik külföldre.

Mivel senki nem tudta, hogy Fico elutazik, így nem tudjuk az utazás és a tervezett hazatérés dátumát sem. Nem kizárható azonban, hogy a 28 fokos melegben pihenő ex-kormányfő egy darabig még kiélvezi a karibi időjárást. Addigis az időt akár golfozással, kaszinózással, de akár delfinekkel való úszással is elütheti.

Címkék: Fico, kirándulás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.