2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. December 07. 12:20, hétfő | Rendőrségi
Forrás: TASR

A sértettek vallomásaival folytatódik Dora Ferenc tárgyalása

A sértettek vallomásaival folytatódik Dora Ferenc tárgyalása

BAZIN, december 7. – Három sértett vallomásával folytatódik Alsóhatár polgármestere, Dora Ferenc tárgyalása a bazini Specializált Büntetőbíróságon. A négyest többszörös gyilkossággal vádolják.

A hétfői tárgyaláson csak hárman jelentek meg: Dora Ferenc, ifj. Dora Ferenc és Ladislav A, míg Sz. Roland ügyvédje által közölte, hogy nem vesz részt a mai tárgyaláson. A meghallgatás a keddi napon folytatódik, ezután az ülést vezető bírói szenátus elnöke kitűzi a januári és februári tárgyalások időpontját. A tárgyalófelek szerint a tanúk magas száma miatt az ügyre csak valamikor jövő márciusban tehetünk pontot. A TASR hírügynökség információi alapján lassan sor kerül a titkos tanúk vallomásaira is.

A strómanok gyilkosságait a vád szerint Dora Ferenc rendelte meg, miután a cégiratokon szereplő személyek potenciális veszélyforrást jelentettek számára. Az egyes gyilkosságokba torkolló emberrablásokat ráadásul rendőri egyenruhában hajtották végre. Az álcázott bandatagok ezután egyikük éttermébe szállították az áldozatokat, ahol lényegében saját sírjaik megásására vártak. Ezután a gyilkosok megfojtották az áldozatokat, majd az előre kiásott sírba hajították holttesteiket. A banda lelkén állítólag 80 ember élete szárad.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.