2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Március 14. 14:09, kedd | Sport
Forrás: Cas.sk

A PSG újabb szenzációs átigazolást tervez

A PSG újabb szenzációs átigazolást tervez

Felrobban a transzferbomba? Egy francia újságíró szerint a PSG Erling Haaland megvásárlása iránt érdeklődik. A norvég csatár ára közel 200 millió euró lehet, ugyanis ennyi a szerződésében szereplő kivásárlási záradék.

A francia futballszakértő szerint a párizsi klub újabb világklasszis nevet szeretne szerezni a támadósorba. A Mbappé, Messi, Neymar trió állítólag már nem elég jó a gazdag katari tulajdonosoknak, emiatt Erling Haalandot szeretnék megszerezni az angol Manchester Citytől, és ezzel egy veszélyes Mbappé-Haaland csatárduót létrehozni.

Daniel Riolo újságíró Haaland esetleges átigazolásáról beszélt a Football.fr-nek. „Azt hiszem, ez egy halálos duó lenne. Szerintem szívesen megtennék" – árulta el véleményét Riolo. A francia újságíró szerint Haaland ráadásul nem túl elégedett Angliában, így nem is ellenezné az átigazolást.

Az ő esetleges szerepvállalása azonban nem lesz könnyű. Haaland szerződése 200 millió eurós kivásárlási záradékot tartalmaz. Amennyiben ebben az összegben állapodnának meg a csapatok, a sztárcsatár a futballtörténelem második legdrágább játékosa lenne, ugyanis csak Neymar 2017-es, szintén a PSG-hez való átigazolása került több pénzbe (222 millió euró).

A francia fővárosi klub másik problémája a pénzügyi fair-play szabályai. Ahhoz, hogy a PSG megszerezze Haalandot, egyszerre több játékost is el kellene adnia. Még Lionel Messi és Neymar távozásával kapcsolatban is merültek fel találgatások.

Forrás: cas.sk

Címkék: Haaland, PSG

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.