2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Január 06. 14:41, péntek | Világ
Forrás: Refresher

A Netflix új sorozata nem mindennapi érdekességet kínál

A Netflix új sorozata nem mindennapi érdekességet kínál

Az alkotók különleges interaktív élményt hoztak a platformra. Bármilyen sorrendben nézhetjük a sorozatot, minden variációban van értelme a történetnek.

Nem akármilyen új sorozatot hozott a Netflix január 1-jén. Ahogy az Independent írja, egy érdekes és nem mindennapi kísérletről van szó, melynek célja a nézővel való interaktivitás. A Kaleidoszkóp epizódjait tetszőleges sorrendben nézhetjük, miközben a sorozatnak minden alkalommal értelme lesz.

A nyolc színnel elnevezett epizód időrendben Sárga, Zöld, Kék, Narancssárga, Lila, Piros, Rózsaszín és Fehér sorrendben van elrendezve. A néző eldöntheti, melyik epizóddal kezdi, így akár a végétől is nyugodtan nézheti a sorozatot. Az egyetlen szabály a részeket illetően az, hogy a Fehér című epizódot kell utoljára megnézni, ez a rész jelenti a finálét minden néző számára.

Eric Garcia amerikai író a bűnügyi minisorozat alkotója, amely egy hétmilliárd dolláros, látványos rablásról szól. Az új Netflix-sláger főszereplője Giancarlo Esposito, aki a Breaking Bad és a Better Call Saul minden rajongója számára jól ismert, amely sorozatokban Gustav Fring szerepében tűnt fel.

A Netflix kijelentette, hogy az a sorrend, ahogyan a nézők nézik a Kaleidoscope-ot, hatással lesz arra, hogyan látják a történetet és a karaktereket, egyedi élményben részesítve így a sorozat nézőit. A lelkes rajongók jelenleg nagy dilemmával küzdenek a közösségi oldalakon, hogy melyik sorrendben a legérdemesebb nézni a sorozatot.

Forrás: refresher.sk

Fotó: David Scott Holloway/Netflix

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 03. 09:26, szerda | Világ

114 éves korában elhunyt a világ legidősebb férfija

A Guinness Rekordok Könyvébe 2022 májusában került be.

2024. Március 13. 15:47, szerda | Világ

Meghalt a férfi, akit több mint 70 évig vastüdő tartott életben

Még életében elvégezte a jogi egyetemet.

2024. Február 28. 15:15, szerda | Világ

Ezen a napon: Február 28.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.