2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2020. November 05. 12:33, csütörtök | Rendőrségi
Forrás: TASR

A NAKA házkutatást végez a volt rendőrfőnök házában

A NAKA házkutatást végez a volt rendőrfőnök házában

POZSONY, november 5. – A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség a reggeli órákban házkutatást tartott Tibor Gašpar volt rendőrfőnök nyitrai házában.

A házkutatásról szóló hírt Marek Para ügyvéd is megerősítette.
A NAKA csütörtöki akciója több volt rendőrségi tisztviselőt is érinthetett a TASR információi alapján. A Markíza televízió információi szerint razziáznak a NAKA volt igazgatója, Peter Hraška pozsonyivánkai házában, valamint házkutatás zajlik Bernard Slobodník lévai lakhelyén is.

Az aktuality.sk hírportál arról számolt be, hogy a kora reggeli órákban a Főkapitányságra szállították Robert Krajmert, a NAKA korrupcióellenes részlegének volt igazgatóját.

A nagyszabású akciót egy szerdai feljelentés hozta mozgásba. Tibor Gašpar Bernard Slobodníkot jelentette fel a Speciális Ügyészségen. „Feljelentést tettem Bernard Slobodník és társai ellen, akik kriminalizálni és besározni készülnek a nevem. Egyelőre csak ennyit mondhatok, nem vagyok híve ugyanis a nyilvános nyomozásnak,“ nyilatkozta Gašpar a szerdai napon.

Címkék: NAKA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.