2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Január 10. 22:11, vasárnap | Bulvár
Forrás: cas.sk

A miniszter is megszólalt a Cibulková-ügy kapcsán

A miniszter is megszólalt a Cibulková-ügy kapcsán

Marek Krajčí egészségügyi miniszter közösségi oldalán közzétett bejegyzésében kéri arra az embereket, hogy várjanak a sorukra, ne próbálják egymást megelőzni az oltást illetően.

Tette ezt azután, hogy kiderült: Dominika Cibulková volt teniszező és férje Michal már megkapták a COVID-19 elleni vakcinát. „Már most világos, hogy januárban még vakcinahiánnyal fogunk küzdeni. Összesen 250.000 darab érkezik, de mivel minden egészségügyi dolgozónak két oltásra van szüksége, így első körben csak 125.000 embert tudunk beoltani. Ezért is fontos betartanunk a szakértők által előkészített oltási táblázatot és annak fázisait. Amennyiben betartjuk ezt a rendszert, úgy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban enyhítjük a koronavírus okozta károkat,” magyarázta.

Cibulková úgy reagált, hogy ha tudta volna, hogy ilyen port kavar és ekkora botrány lesz ebből, akkor biztosan elutasította volna az ajánlatot. „Nagyon sajnálom, hogy hibáztam akkor, amikor ártatlanul csak érdeklődni kezdtem egy közeli ismerősömnél a kórházban, hogy vajon mikor kerülhetünk mi is sorra,” magyarázta.

Címkék: Cibulková-ügy, oltás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.