2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2021. December 26. 19:36, vasárnap | Bulvár
Forrás: Mirror

A kisbaba, aki negyven szál cigit szívott naponta: Így néz ki ma!

A kisbaba, aki negyven szál cigit szívott naponta: Így néz ki ma!

Aldi Rizal annak idején úgy került a világsajtó címlapjára, hogy alig múlt el 18 hónapos. Az indonéziai kisbaba ugyanis még kétéves sem volt, amikor súlyos nikotinfüggővé vált.

Aldi még csak 18 hónapos volt, amikor már napi negyven szálat füstölt el minden gond nélkül. Amikor szülei megpróbálták megvonni tőle a káros készítményt, a kisfiún azonnal roham lett úrrá és fejét a falnak verve zsarolta szüleit. Az erős testalkatú kisfiú első alkalommal 2010-ben került az újságok címlapjára, amikor a Mirror leközölte a dohányzós képeket. Aldi azonban legyőzte káros szenvedélyét, mára már egy egészséges fiú lett belőle. A cigi mellett a felesleges kilóktól is megvált, a sűrített tejet pedig gyümölcsökre és zöldségekre cserélte. „Nehéz volt a leszokás. Amikor nem dohányoztam, savanyú ízt éreztem a számban és a fejem is forgott. Ma már azonban kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Érzem, hogy több energiám van, a testem pedig üde és friss,” mondta 2017-ben a CNN-nek.

Így néz ki Aldi Rizal ma:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.