2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2021. December 29. 14:32, szerda | Koronavírus
Forrás: instagram

A kickbox-bajnok egyszerű megfázásnak nevezte a COVID-19-et: könnyelműsége az életébe került

A kickbox-bajnok egyszerű megfázásnak nevezte a COVID-19-et: könnyelműsége az életébe került

Frederic Sinistra, a népszerű belga kickbox bajnok „kis vírusnak” nevezte a betegséget, majd a Liége-i kórházat elhagyva otthon kezelte magát.

A sportolót saját kérésére küldték haza a kórházból, miután elutasította annak lehetőségét, hogy COVID-os volna – szerinte csak kis megfázás gyötri. Az orvosi diagnózist megtagadó harcos egy héttel később belehalt a koronavírus okozta szövődményekbe. Sinistra a közösségi profilján tette közzé azt a bejegyzést, melyben dicsekedve és fennhéjázva taglalta, hogy márpedig neki nem lehet COVID-ja, a tüneteket pedig maga, otthon fogja legyőzni.

Egy későbbi bejegyzésében már a kórházból írt rajongóinak. Ekkor már intenzív kezelésre és lélegeztetőgépre szorult. A helyi sajtó információi szerint Sinistra akkor vonult be ismét a kórházba, amikor edzője, Osman Yigin azzal fenyegette meg, hogy ha továbbra is elutasítja a profi orvosi kezelést, akkor búcsút mondhat a közös munkának.

A belga bunyós halála előtt még pár nappal aktív volt a közösségi hálón, majd csend lett. Halálhírét élettársa közölte december 16-án.

Címkék: halál, koronavírus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.