2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Február 14. 09:24, kedd | Helyi
Forrás: dunaszerdahelyi.sk

A jubilánsokat köszöntötték a Sikabonyi Közösségi Házban

A jubilánsokat köszöntötték a Sikabonyi Közösségi Házban

A Sikabony Polgári Társulás azokat a jubilánsokat köszöntötte, akik 2020-ban és 2021-ben ünnepelték kerek életkorukat.

Az ünnepi alkalmak az utóbbi három évben a koronavírus-járvány miatt háttérbe szorultak, de a társulás igyekszik pótolni őket. Idén év végén is tartanak majd egy hasonló rendezvényt, ahol a 2022-ben és 2023-ban jubilálókat ünneplik majd, az érintetteket meghívóval fogják értesíteni. – adta hírül a dunaszerdahelyi.sk

A Sikabonyi Közösségi Házban tartott ünnepségen hárman is köszöntötték a jubiláló polgárokat, köztük Fodor Mihál, a polgári társulás elnöke, Simon Ferenc, a társulás tiszteletbeli elnöke, valamint a sikabonyi városrész képviselője, Puha György. Az eseményen Fodor Mihály, a társulás elnöke kiemelte, hogy a társulás hagyománya, hogy közösségben köszöntik fel a jubilánsokat, és hogy fontos mindig időt szakítani a nevetésre, ami a lélek legszebb zenéje.

„Az évek múlása nem azt mutatja, hogy valaki egyre öregszik, csupán azt, hogy egyre több tapasztalta van, amire büszkének kell lennie. (...) Éppen ezért mindig kell hogy jusson idő nevetni, mert az a lélek legszebb zenéje” – fogalmazott köszöntőjében az elnök.

Az összejövetelről további képek tekinthetők meg a dunaszerdahelyi.sk oldalán.

forrás: dunaszerdahelyi.sk
kép forrása: dunaszerdahelyi.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Február 05. 09:35, hétfő | Helyi

Dunaszerdahely: A városi buszok új menetrendje február 5-én lép hatályba

A város tömegközlekedési rendszerének fejlesztése érdekében február 5-én új menetrend lép életbe a városi buszok számára, figyelembe véve a lakossági kéréseket. A változások elsősorban az 1-es vonalra koncentrálódnak.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.