2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Február 06. 15:35, vasárnap | Bulvár
Forrás: Refresher

A Jackass befejező része letarolta a Moonfallt

A Jackass befejező része letarolta a Moonfallt

Egyelőre hatalmas buktának tűnik Roland Emmerich legújabb katasztrófafilmje. Erre enged következtetni az is, hogy a Moonfall költségvetésének töredékéből készült Jackass Forever is megelőzte az alkotást.

A pénteki becsült bevételi adatok alapján Amerikában az alacsony költségvetésű Jackass Forever lazán leverte a nagy költségvetésű, Roland Emmerich-féle Moonfallt a mozikban. Előbbi nagyon erős, 9,6 millió dolláros nyitónapot produkált, ami nagyjából 21 milliós első hétvégét jelez előre, míg utóbbinak mindössze 3,5 millió dollárra futotta pénteken, amivel talán el fogja érni a 9 millió dollárt vasárnap végére.

A filmek fogadtatása is nagyjából tükrözi az érdeklődést. A Jackass-film hozta, amit elvártak tőle a nézők, átlagban B+-ra értékelték az első napi jegytulajdonosok a CinemaScore felmérése alapján, azonban a Moonfall kifejezetten gyenge, C+ osztályzatot kapott, ami a most moziban lévő filmek közül a leggyengébb. De persze így is lesz, aki megnézi, hogy utána panaszkodjon amiatt, hogy nem volt jó.

Címkék: film, Jackass, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.