2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Május 01. 17:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Listen

A Fantastic 4 ezredik rebootjának rendezője elhagyta a projektet

A Fantastic 4 ezredik rebootjának rendezője elhagyta a projektet

Nem újdonság, hogy a Fantasztikus Négyes franchise-szal mindig valami gond van, mintha csak átok ülne a képregényadaptáción. A legújabb feldolgozás például most a rendezőjét veszítette el.

Egy csomó hír érkezett tavaly arról, hogy a Marvel Studios régóta várt Fantastic Four-projektje nemsokára alakot ölthet, hiszen a stúdió képviselői elkezdtek írókkal találkozni, hogy meghallgassák, ők miképp képzelnék el a filmet, s ezt követően kiválasszák a legjobb koncepciót. Akkor arról volt szó, hogy a tervek szerint a filmet Jon Watts rendezné, most azonban a Deadline arról értesült, hogy a legutóbbi Pókember-filmek rendezője visszalépett a feladattól.

Természetesen ezúttal nincs szó semmi negatívról, egyszerűen annyi történt, hogy az elmúlt jó pár évben szinte csak a Pókemberrel foglalkozó (2015-ben a Cop Cart rendezte a trilógián kívül) Watts szusszanni akar, így minden bizonnyal más kapja meg a lehetőséget, hogy két próbálkozás után harmadjára sikerre vigye a képregény formájában még mindig igen népszerűnek számító szuperhős csapatot.

Címkék: Fantastic 4, Marvel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.