2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2022. Április 24. 22:06, vasárnap | Sport
Forrás: samorin.sk

A Csallóköz királyai: STK Somorja

A Csallóköz királyai: STK Somorja

A Csallóköz királyai! címen megjelent cikket a samorin.sk tette közzé. A rendhagyó címmel a Somorja - Komárom futballmérkőzésre utalhattak, amelyet 2:0-ra a somorjaiak nyertek meg.

Az STK Somorja a II. liga 26. fordulójában 2:0-ra győzött Komáromban. A somorjai srácok ezzel visszavágtak komáromiaknak az ősszel elszenvedett vereségért, így összevetve joggal nevezhetik magukat Csallóköz királyainak.

A múltheti csalódás után a somorjai srácok az első perctől kezdve meglepték az ellenfelüket. Aktívan játszottak, minden alkalmat kihasználtak a gyors ellentámadásokra. Negyed óra játék után megérdemelten megszereztük a vezetést. Pančík szöglete után a gólzsákunk Nagy Peti volt eredményes. Mégpedig fejjel! Nagy volt az öröme a tízgólos karmesterünknek, aki a múltban Komáromban is játszott. Ezután egy ötperces kényszerszünet következett, mivel Peti ,,erős“ találata után leszakadt a háló egy része…

A somorjaiak az újrakezdés után ott folytatták, ahol abbahagyták. A 32. percben egy begyakorolt rögzített akció után Vrábel már kettőre növelte az előnyünket. Nemsokára Gyurákovics kapusunk mutatott be egy fantasztikus védést. Mégpedig Surnovský közeli lövése után.

A fordulás után a hazaiak mindent beleadtak, de a védelmünk Gyurákovics vezetésével lehúzta a rolót. Sőt, Boateng kétszer is maga vezette a labdát a hazai kapusra, de nem volt eredményes. Bravó srácok!

Legközelebb május 1-én, 10:30-kor Ligetfalut fogadjuk.

Komárom – STK Somorja 0:2 (0:2)

Góllövők: 15.Nagy, 32.Vrábel

SL: Németh, Szetei, Mészáros, Bayemi, Abrahám – Malý, Nagy, Baez

STK Somorja: Gyurákovics – Pančík, Malý (55.Kostas), Marič – Bjekič, Jaroš (46.Leginus) – Baez, Nagy – Vera, Vrábel (74.Čunta). Appiah (74.Chomutov) – Boateng (90.Štefanka)

Nézőszám: 410

Címkék: futball, STK Somorja

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.