2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Október 20. 17:22, szerda | Bulvár
Forrás: HVG / Blikk

A budapesti Rosenstein étteremben vacsorázott Willem Dafoe és Mark Ruffalo

A budapesti Rosenstein étteremben vacsorázott Willem Dafoe és Mark Ruffalo

A két színész éppen Budapesten forgatott, és mivel megéheztek, betértek a Mosony utcán található Rosenstein étterembe.

Nem ez az első eset, hogy a Rosenstein prominens vendégeket fogad, az étterem sok sztár kedvenc helye Budapesten. Most éppen Mark Ruffalo és Willem Dafoe tettek látogatást a vendéglátóipari egységben. A két színész Emma Stone-nal közösen forgatja éppen Yorgos Lanthimos Poor Things című alkotását a fővárosban.

Az étterem tulajdonosának fia, Rosenstein Róbert a Blikk kérdésére azt is elmondta, hogy nem csak a két színész vendégeskedett náluk, hanem vendégül látták a stáb nagy részét. "Nagyon kedvesek voltak. Willem és Mark most voltak nálunk először, de mondták, hogy nagyon jól érezték magukat, és még biztosan visszatérnek, ha itt forgatnak. A stáb többi tagja viszont visszatérő vendég,” fogalmazott. Az üzletvezető a menüről is beszámolt: a csapat megkóstolta a kóser pálinkát, Dafoe halászlevet, töltött padlizsánt, salátát és rókagombát fogyasztott, míg Ruffalo a libacombot próbálta ki.

A vendéglőben a hírességeknek külön helyiségben szoktak megteríteni, hogy senki ne zavarja őket, ám érkezéskor és távozáskor össze lehet velük futni. Megfordult már korábban az étteremben Robert de Niro és Steven Spielberg is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.