2023. február 7, kedd - Tódor

Hírek

2020. Augusztus 20. 17:00, csütörtök | Csilizközi Piac

21. alkalommal kerül megrendezésre a Csilizközi őstremelői piac

21. alkalommal kerül megrendezésre a Csilizközi őstremelői piac

Ismét megrendezésre kerül a közkedvelt esemény a csiliznyáradi Platán panzió parkjában.

Az előrejelzések alapján az időjárás is kedvez a rendezvénynek, napos, kellemes melegben élvezhetjük az idei nyár utolsó piacát.

A szervezők reggel 8 és délután 14 óra közt várnak mindenkit, aki szeretné újra megtapasztalni a piac utánozhatatlan hangulatát.

Lesz minden, ami csak egy szem-szájnak ingere– friss kenyér, helyi zöldség és gyümölcs. Az ügyes kezű kézművesek is izgatottan várják, hogy bemutathassák legújabb alkotásaikat.

Támogassuk a helyi termelőket, vásároljunk hazait! Fogd kézen családtagod vagy barátod, hozd a kosarad, és legfőképpen: érezd jól magad!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 07. 08:15, kedd | Világ

Tragikus tűzesetben meghalt egy édesanya és hét gyermeke Franciaországban

Hétfő hajnalban egy édesanya és hét gyermeke vesztette életét a franciaországi Charly-sur-Marne faluban történt lakástűzben. A gyermekek (öt lány és két fiú) 2 és 14 év közöttiek voltak.

2023. Február 07. 08:13, kedd | Világ

Részeg férfi próbálta meg ellopni Lenin holttestét

Egy részeg férfi törte be a moszkvai Lenin-mauzóleumot, hogy ellopja az ott nyugvó egykori kommunista vezér holttestét. A férfit vasárnap éjjel fogták el, amikor a mauzóleum bejáratának kinyitásával próbálkozott.

2023. Február 07. 08:11, kedd | Kultúra

Harry Styles kapta az év albuma díjat, Beyoncé rekordot döntött

Vasárnap este 65. alkalommal rendezték meg a Grammy Music Awards gálát, idén rendhagyó módon nem Las Vegasban, hanem Los Angelesben került sor a világ egyik legfontosabb zenei eseményére.

2023. Február 07. 08:10, kedd | Világ

Elkezdődött a velencei karnevál

Turisták százezrei érkeznek a karnevál miatt a világ minden tájáról az észak-olaszországi városba. Az ünnepség február 21-ig tart.