2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Január 31. 11:05, kedd | Tech
Forrás: techradar.com

2024 elején megjelenhet az összehajtható iPad

2024 elején megjelenhet az összehajtható iPad

Az információ szerint egy megújult iPad Mini is a tervek közt szerepel.

Ez a hír az Apple egyik figyelemreméltó „jósától”, Ming-Chi Kuotól származik. Bár a rövid bejegyzésből nem sok mindent lehet leszűrni, amit viszont igen, az meglehetősen érdekes képet fest a technológiai óriás terveiről. Kuo szerint a kínai Anjie Technology szállítja majd a hajlítható eszközhöz szükséges szénszálas támasztékokat. Úgy véli, hogy a közelgő iPad mellett megjelenik majd egy iPad Mini is. Kuo azt is megemlítette, hogy szerinte az iPad-eladások éves szinten 10-15 százalékkal csökkennek majd 2023-ban.

Az NPD Group, egy piackutató cég jelentése szerint az Egyesült Államokban a technológiai értékesítések „2022 végén várhatóan nyolc százalékkal csökkennek az előző év azonos időszakához képest”. Idén ez a szám további öt százalékkal csökken majd. Mivel a fogyasztói érdeklődés csökkentő tendenciát mutat, úgy tűnik, hogy az Apple egy kemény évre készül 2023-ban. Annak ellenére, hogy a közeljövő kissé borongósnak tűnik, az összehajtható iPad és az iPad Mini modellek vélhetően fellendítik majd a kaliforniai tech-óriás eladásainak számát.

Egyéb pletykák

Az elmúlt néhány évben számtalan alkalommal terjedtek már pletykák egy-egy összecsukható Apple-készülékről. 2021-ben Kuo kijelentette, hogy egy nyolchüvelykes képernyővel rendelkező, összecsukható iPhone-t fognak kiadni. A készüléket érintő „kulcsfontosságú technológiai és tömeggyártási problémákat” figyelembe véve azonban erre még valószínűleg várni kell egy ideig. Az „iPhone Flip” várhatóan valamikor 2025-ben kerül majd a polcokra és minden bizonnyal nagyon drága lesz. Az egyik szivárgás azt sugallja, hogy az ára elérheti majd a 2500 dollárt (2300 euró) is.

forrás: techradar.com

Címkék: apple, iPad, iPad Mini

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 13. 15:17, szerda | Tech

A Netflix után az HBO Max is letiltja a fiókmegosztást

A streaming platform ezt "jelentős lehetőségnek" tekinti a profit növelésére.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.