2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Február 10. 11:45, péntek | Magyarország
Forrás: index.hu

Szájer József megegyezett a Blikkel

Szájer József megegyezett a Blikkel

Szájer József a Blikk ellen indított eljárásával kapcsolatban adott ki közleményt, melyből kiderül, hogy a bulvárlappal sikerült peren kívül megegyeznie. A Blikk sérelemdíjat fizet Szájer számára.

A közleményt az Origo tette közzé, melyben a következő áll:

„2021. augusztus 25-én a Blikk című lap mind nyomtatott, mind online változatban cikket és engedélyem nélkül készített fotókat, hamis állításokat közölt rólam és ezzel véleményem szerint megsértette a személyiségi jogaimat és a magánélethez való jogomat. A nyilvánosságot tájékoztattam, hogy jogi eljárásokat indítok az ügyben.

Miután a lap a rólam közölt, magántermészetű fotókat és tartalmakat felszólításra nem távolította el, pert indítottam és további jogi lépéseket tettem. 2021 decemberében megszületett a Fővárosi Törvényszék jogerős ítélete, amely a három engedély nélkül készített kép eltávolítására és szóbeli elégtételre kötelezte a Blikk-et, ennek a lap eleget tett.

2022. december 29-én megegyezésre jutottam a lappal, hogy a további jogsértésektől tartózkodik és saját cselekménye miatt sérelemdíjat fizet számomra. Erre tekintettel a személyiségi jogaim megsértése miatt indítható keresettől vele szemben lemondok. Magyarországon a magánszféra sértetlensége mindenkit megillet.” – olvasható az origo.hu-n közzétett közleményben.

Szájer József 2020 decemberében lemondott az Európai Parlament képviselői posztjáról, miután egy belga lap beszámolt arról, hogy egy brüsszeli orgián vett részt, ahonnan az esőcsatornán keresztül igyekezett elmenekülni. Az ezt követő igazolás során a belga rendőrök drogot találtak Szájer hátizsákjában. – írja az index.hu.

forrás: index.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 25. 12:10, csütörtök | Magyarország

Hatalomátvételt kísérelt meg egy fegyveres csoport Magyarországon

A csoport tagjai többek közt azt is kijelentették, hogy le akarják tartóztatni a magyar kormány korábbi és jelenlegi tagjait.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.